Acasa » Dormitoare » Picteaza dormitorul tau in 2 culori

0

Daca doresti sa-i conferi un nou ambient, un nou design dormitorului tau, atunci ar trebui sa alegi doua culori pentru dormitorul tau.

Combinatia de culori

In ceea ce priveste combinatia de culori, aici ai la dispozitie o gama larga de solutii si optiuni. Clasicul este alb si negru. Daca iti place si te pasioneza culorile pline de personalitate, puternice si elegante, atunci albul si negrul este combinatia perfecta.

O alta optinune o reprezinta alegerea a doua tonuri diferite ale aceleasi culori. Poti alege doi pereti din tonul cel mai puternic si doi pereti din tonul cel mai obscur. Atunci cand alegi culorile tine cont si de nunantele pe care le are mobila din dormitor: dulapuri, pat, sifonier, masa de noapte, comoda, etc.

Daca esti o persoana nonconformista activa, care iubesti culorile energice, atunci poti alege intre diferitele nuante de rosu in combinatie cu cele de verde. O alta varianta o reprezinta combinatia de violet cu galben, albastru sau portocaliu. Acestea sunt culori stimulante, insa nu sunt foarte potrivite pentru un ambinet relaxant. Daca iti doresti liniste si relaxare, alege 2 tonuri cat mai deschise: alb si bej, alb si alb vanilie, alb si galben plat, etc.

Important:

Albul, ca optiune decorativa in tot aparamentul tau, a devenit plictisitor. Renunta la albul total in casa ta si adauga putina interactiune apeland la diverse combinatii cu alte tonuri de culoare.

Scrie un comentariu

*